aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Όλσεν: «Θα δουλέψω σκληρά στην Κοπεγχάγη»

Ο Ρόμπιν Όλσεν θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ποδοσφαιριστής της Κοπεγχάγης, γεγονός που τον κάνει χαρούμενο και αποφασισμένο να πετύχει στη νέα του ομάδα. Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο νέο συμβόλαιο που του έδωσε η Κοπεγχάγη και υποσχέθηκε να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά στο μέλλον. 

Την ίδια ώρα ο προπονητής του, Στάλε Σόλμπακεν, δηλώνει ικανοποιημένος από την απόκτηση του υψηλόσωμου Σουηδού τερματοφύλακα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό είναι τέλειο για μένα, καθώς τα πάω καλά στην Κοπεγχάγη, η οποία ήταν εξαιρετική απέναντι μου. Πάντα μου αρέσει να τα δίνω όλα, αλλά επίσης γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πάντα. Είμαι χαρούμενος για την παρουσία μου στην ομάδα το πρώτο μου εξάμηνο εδώ. Ωστόσο, δεν αμφιβάλλω ότι μπορώ να έχω και καλύτερη απόδοση, γι’ αυτό και θα δουλέψω σκληρά». υποστήριξε αρχικά ο Όλσεν.

«Υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός για όλες τις θέσεις σε μία ομάδα όπως η Κοπεγχάγη. Ο Στέφεν Άντερσεν, ο Κιμ Κρίστενσεν, ο Τόμας Καμίνσκι και εγώ δίνουμε σκληρές μάχες στις προπονήσεις, αλλά είναι και εξαιρετικοί συνεργάτες. Το μόνο που κοιτάω είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με τους άλλους ταλαντούχους τερματοφύλακες της ομάδας. Από κει και πέρα είναι θέμα του προπονητή να αποφασίσει ποιος θα υπερασπιστεί την εστία, εγώ απλά θα βάλω τα δυνατά μου αυτός να είμαι εγώ», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Κοπεγχάγης,  Στάλε Σόλμπακεν, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Ολσεν:

«Ο Ρόμπιν έδειξε μεγάλη σταθερότητα στο παιχνίδι του, δικαιώνοντας μας για την επιλογή μας να τον αποκτήσουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με την συμφωνία και την απόκτηση του Ρόμπιν από τον ΠΑΟΚ, την επόμενη σεζόν θα έχουμε μία δυνατή ομάδα στους τερματοφύλακες με τον Όλσεν και τον Άντερσεν», σχολίασε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ