aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟλλανδία – Οι ποδοσφαιριστές θα καταγγέλλουν μέσω εφαρμογής την προσέγγιση για παράνομο στοιχηματισμό

Ολλανδία – Οι ποδοσφαιριστές θα καταγγέλλουν μέσω εφαρμογής την προσέγγιση για παράνομο στοιχηματισμό

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση προχώρησε Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Ολλανδίας.

Η τεχνολογία κυριαρχεί στη σημερινή εποχή και αυτό φαίνεται, για παράδειγμα, από το γεγονός ότι ο καθένας έχει πλέον τη δυνατότητα να κατεβάζει στο κινητό του τηλέφωνο εφαρμογές για τα πάντα.

Ακόμη και για να μπορεί να καταγγείλει ανώνυμα κάποια προσέγγιση για παράνομο στοιχηματισμό, όπως θα γίνεται πλέον στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «De Telegraaf», η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στην Ολλανδία δημιούργησε μια εφαρμογή που θα ονομαστεί «Red Button» και στόχος είναι να συμμετέχουν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της χώρας.

Μια εφαρμογή που ενδιαφέρει και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, αφού στην Ολλανδία αγωνίζονται οι Τάσος Δουβίκας (Ουτρέχτη), Δημήτρης Λημνιός (Τβέντε), Βαγγέλης Παυλίδης, Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Γιάννης Φοίβος Μπότος (Γκοου Αχέντ Ιγκλς), Κώστας Λάμπρου (Τσβόλε), Αργύρης Καμπετσής και Νίκος Μιχελής (Βίλεμ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ