aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟι παίκτες της Μπενφίκα επαναστάτησαν ενάντια στον Ζεσούς - Στην έξοδο ο Πορτογάλος

Οι παίκτες της Μπενφίκα επαναστάτησαν ενάντια στον Ζεσούς – Στην έξοδο ο Πορτογάλος

ρίσης ολκής στην Μπενφίκα. Μετά την συντριβή στο ντέρμπι από την Πόρτο (3-0) για το Κύπελλο, που έθεσε υπ’ ατμόν την παραμονή του Ζόρζε Ζεσούς στην ομάδα, ήρθε ένα ακόμα -όχι αμιγώς αγωνιστικό συμβάν- να βάλει ταφόπλακα στην συνεργασία του Πορτογάλου κόουτς με τους «Αετούς» της Λισαβόνας.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (27/12) προπόνηση δεν έγινε ποτέ κι αυτό γιατί οι παίκτες της ομάδας στάθηκαν απέναντι από τον προπονητή τους κι αρνήθηκαν να προπονηθούν.

Ο λόγος; Η απομάκρυνση του Πίτσι από τους αρχηγούς του συλλόγου. Σύμφωνα με τους λουζιτανούς, ο Πίτσι επέπληξε με άσχημο τρόπο τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο μετά το παιχνίδι στο Ντραγκάο, κι ως αποτέλεσμα ο Ζεσούς τον απομάκρυνε από τους αρχηγούς και τον δεν τον συμπεριέλαβε στην ομαδική προπόνηση.

Ο άλλοτε προπονητής της Φλαμένγκο που είχε ήδη αμφισβητηθεί για τα απογοητευτικά αποτελέσματα, δεν είχε πλέον άλλη επιλογή από το να κάνει διαθέσιμη την παραίτησή του στους ιθύνοντες του συλλόγου, με την ανακοίνωση της απομάκρυνσής του να είναι πλέον θέμα ωρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ