aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟι Μεξικανοί... κλώτσησαν το τείχος του Τραμπ! (αποτελέσματα)

Οι Μεξικανοί… κλώτσησαν το τείχος του Τραμπ! (αποτελέσματα)

Aυτόν τον αγώνα πολλοί τoν περιμέναν με αγωνία, λόγω του… τείχους του Τραμπ. Οι Μεξικανοί«απάντησαν» με εκτός έδρας νίκη. Χάρη σε γκολ του 37χρονου Ραφαέλ Μαρκές στο 89ο λεπτό, το Μεξικό σημείωσε σπουδαία νίκη με 2-1 επί των ΗΠΑ στο Κολόμπους του Οχάιο, στην πρεμιέρα του τελευταίου προκριματικού γύρου για το Μουντιάλ 2018, στη ζώνη Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής (CONCACAF).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 20΄ με τον Λαγιούν και οι Αμερικανοί ισοφάρισαν στο 49΄ με τον Γουντ, πριν ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και δώσει στην ομάδα του τη νίκη.

Οι έξι ομάδες που προκρίθηκαν στον τελευταίο προκριματικό γύρο της CONCACAF θα παίξουν όλοι με όλους σε δύο γύρους (δέκα αγωνιστικές), με τους τρεις πρώτους της τελικής κατάταξης να προκρίνονται στα τελικά της Ρωσίας, ενώ ο τέταρτος θα παίξει μπαράζ με ομάδα από την Ασία, διεκδικώντας το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Ονδούρα-Παναμάς 0-1

Τρίνινταντ & Τομπάγκο-Κόστα Ρίκα 0-2

ΗΠΑ-Μεξικό 1-2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ