Ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι κι ο Ζόρντι Άλμπα, ήταν οι δύο «εκπρόσωποι» των νικητών του αμερικανικού Supporters’ Shield, στην καλύτερη ενδεκάδα της Major Soccer League που ανακοινώθηκε την Τρίτη (3/12).
Οι νικητές του League Cup, Κολόμπους Κριού είχαν επίσης δύο δικούς τους παίκτες στην ενδεκάδα, τον επιθετικό Κούτσο Φερνάντες και τον αμυντικό της χρονιάς στην MLS, Στίβεν Μορέιρα.
Η καλύτερη ενδεκάδα ψηφίζεται από μέλη των Μέσων Ενημέρωσης, παίκτες της MLS και τεχνικά επιτελεία συλλόγων. Η ομάδα του 2024 περιλαμβάνει παίκτες από οκτώ χώρες και εννέα ομάδες και έχει επτά new entries.
The best of the best. ⭐️
Introducing the 2024 MLS Best XI presented by @continentaltire. 👊 pic.twitter.com/lcnP0BNten
— Major League Soccer (@MLS) December 3, 2024
Ο πρώτος σκόρερ της Λίγκας, Κρίστιαν Μπεντέκε της Ντι Σι Γιουνάιτεντ κι ο Ντένις Μπουάνγκα της Λος Άντζελες FC συνοδεύουν τους Μέσι και Ερνάντες στους τέσσερις επιθετικούς που επιλέχθηκαν.
The Golden Boot pres. by Audi winner. 🥇 pic.twitter.com/EzynGn1Xzw
— Major League Soccer (@MLS) December 3, 2024
Οι τρεις χαφ της καλύτερης ενδεκάδας ήταν ο Λουτσιάνο Ακόστα της Σινσινάτι, ο Εβάντερ των Πόρτλαντ Τίμπερς και ο Ρίκι Πουτζ των Los Angeles Galaxy.
Ο αμυντικός των Σιάτλ Σάουντερς, Γεϊμάρ Γκόμεζ Αντράντε, ήταν στην καλύτερη αμυντική «ομάδα» ενώ ο τερματοφύλακας της χρονιάς στο MLS αναδείχθηκε ο Κριστιάν Κάλινα, ο πρώτος παίκτης που μπήκε στους «καλύτερους» στην Ιστορία της Σάρλοτ.
Good luck getting a shot past the 2024 Goalkeeper of the Year. 🧤 pic.twitter.com/92PUKqouiv
— Major League Soccer (@MLS) December 3, 2024














