aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟδοστρωτήρας και τροπαιούχος η Μπενφίκα (2 γκολ ο Μήτρογλου)

Οδοστρωτήρας και τροπαιούχος η Μπενφίκα (2 γκολ ο Μήτρογλου)

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου, που σκόραρε δις, η Μπενφίκα συνέτριψε με 6-2 τη Μαρίτιμο και κατέκτησε το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας για 7η φορά στην ιστορία της.

Οι «αετοί» της Λισσαβώνας ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα του αγώνα και μετέτρεψαν τον τελικό σε παράσταση για έναν ρόλο. Άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11’ με τον Ζόνας, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μήτρογλου, ο οποίος σε διάστημα 20 λεπτών βρήκε δίχτυα δύο φορές και έγραψε το 0-3.

Η Μαρίτιμο αντέδρασε και με το τέρμα του Ντιόγκο στο φινάλε του πρώτου μέρους μείωσε σε 1-3, όμως η… αντεπίθεση της δεν είχε διάρκεια. Στο 77’ ο Γκαϊτάν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4, ο Φρανσέρτζιο μείωσε σε 2-4, για να ακολουθήσουν ακόμη δύο γκολ για τη Μπενφίκα από τους Ζαρντέλ και Χιμένεζ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Βασικός και σε όλο το 90λεπτο αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου έκανε τη… δουλειά στο πρώτο ημίχρονο με τα δύο γκολ που σημείωσε και στο 68’ άφησε τη θέση του στον Ταλίσκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ