aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Ρονάλντο πόζαρε με μαγιό μπροστά στην πισίνα του και προκάλεσε χαμό στο Instagram

Ο Ρονάλντο πόζαρε με μαγιό μπροστά στην πισίνα του και προκάλεσε χαμό στο Instagram

Η Αλ Νασρ είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Αλ Ιτιχάντ κι έχει ακόμα τρία παιχνίδια μπροστά της για να μπορέσει να την ξεπεράσει και να στεφθεί πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει τις υψηλές θερμοκρασίες στο Ριάντ και χαλαρώνει κάνοντας ηλιοθεραπεία μπροστά από την πισίνα του σπιτιού του.

Ο Πορτογάλος σταρ έριξε το instagram με τη φωτογραφία που ανέβασε, ποζάροντας με μαγιό, ενώ γέμιζε τις μπαταρίες του με βιταμίνη D, κάτι που συνηθίζει να κάνει ο CR7.

Άλλωστε, πρόκειται για μία βιταμίνη η οποία ουσιαστικά είναι υπεύθυνη για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Ρυθμίζει τη σωστή απορρόφηση από τον οργανισμό του φωσφόρου και του ασβεστίου. Παράλληλα, διευκολύνει τη σωστή ανάπτυξη των οστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ