aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Παυλίδης… σταμάτησε τον Άγιαξ και τον γκρέμισε από την κορυφή!

Ο Παυλίδης… σταμάτησε τον Άγιαξ και τον γκρέμισε από την κορυφή!

Ήττα σοκ από την Άλκμααρ γνώρισε ο Άγιαξ με σκορ 2-1 στη 16η αγωνιστική της Eredivisie και υποχώρησε από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου σκαρφάλωσε η Αϊντχόφεν.

Ο Αίαντας γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από επτά ματς στο ολλανδικό πρωτάθλημα και τρίτη απώλεια βαθμών στα τελευταία πέντε ματς στο Johan Cruyff Arena.

Το σκορ για την Άλκμααρ άνοιξε ο Βαγγέλης Παυλίδης, στο 50’, με τον Άγιαξ να απαντάει στο 73’ με τον Χάλερ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 83’ (2-1), ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 94’ όμως το τέρμα δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Την απώλεια βαθμών του Αίαντα εκμεταλλεύτηκε παλικαρίσια η Αϊντχόφεν που επικράτησε 2-1 της Ναϊμέγκεν με ανατροπή στις καθυστερήσεις.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο όγδοο μόλις λεπτό του ματς με τον Μάτσον. Ο Σανγκαρέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 63’ όμως το τέρμα δεν μέτρησε για φάουλ που είχε προηγηθεί, ενώ η λύση για τους φιλοξενούμενους ήρθε μετά το 80’. Ο Φέρτεσεν ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 90’ ο Κάρλος Βινίσιους πέτυχε το γκολ της νίκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ