aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Ινδός που ξεπέρασε τον Μέσι

Ο Ινδός επιθετικός, Σουνίλ Τσχέτρι πέρασε στα γκολ των Λιονέλ Μέσι σε επίπεδο εθνικών ομάδων και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση στη σχετική λίστα με τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές με 74 γκολ, όντας πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έχει πετύχει 103 γκολ.

Ο Τσχέτρι πέτυχε και τα δύο γκολ στην αναμέτρηση της Ινδίας με το Μπαγκλαντές (2-0), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ασιατική ζώνη.

Στη σχετική λίστα ο Μέσι είναι στην τέταρτη θέση (με τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές), καθώς τρίτος είναι ο 30χρονος Άραβας επιθετικός Αλί Μαμπχούτ, ο οποίος έχει πετύχει 73 τέρματα.

Ο πρώτος σκόρερ σε επίπεδο εθνικών ομάδων όλων των εποχών, είναι ο Ιρανός επιθετικός Αλί Νταεΐ, ο οποίος έχει πετύχει 109 γκολ. Ο Τσχέτρι με τα 74 είναι 10ος στη λίστα όλων των εποχών, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δεύτερος.

Την πεντάδα συμπληρώνουν ο Μαλαισιανός Μοκτάρ Ντακαρί με 89 γκολ, ο Φέρεντς Πούσκας με 84 γκολ και ο Γκόντφρεϊ Τσιτάλου από την Ζάμπια με 79 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ