aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Άξελ Κέι έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 13 ετών και 9 μηνών (vid)

Ο Άξελ Κέι έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 13 ετών και 9 μηνών (vid)

Ο Άξελ Κέι έγραψε ιστορία τα ξημερώματα του Σαββάτου καθώς έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που κάνει ντεμπούτο σε επαγγελματική κατηγορία, στις ΗΠΑ.

Ο γεννημένος στην Ακτή Ελαφαντοστού επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Real Monarchs (θυγατρική της Real Salt Lake), στην αναμέτρηση με αντίπαλο τους Colorado Springs Switchbacks FC, σε ηλικία 13 ετών, 9 μηνών και 9 ημερών.

Το καλοκαίρι, αγωνιζόμενος στο MLS NEXT Cup Playoffs, ο Κέι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επικράτηση της Κ-15 της Real Salt Lake, κερδίζοντας το χρυσό παπούτσι όντας ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Οι ακαδημίες της Real Salt Lake έχουν τη δική τους ιστορία καθώς από αυτές βγήκαν οι Νταβίντ Οτσόα και Άαρον Ερέρα. Αυτό που μένει πλέον είναι να φανεί αν ο Άξελ Κέι θα σπάσει το ρεκόρ του Φρέντι Αντού αναφορικά με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου στο MLS, καθώς ο Αντού είχε υπογράψει σε ηλικία 14 ετών και 168 ημερών.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ