aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΜια «ανάσα» από το να γίνει προπονητής των Μπακασέτα-Σιώπη στην Τράμπζονσπορ ο Τζέραρντ!

Μια «ανάσα» από το να γίνει προπονητής των Μπακασέτα-Σιώπη στην Τράμπζονσπορ ο Τζέραρντ!

Τον εκλεκτό για τη θέση του προπονητή φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Στίβεν Τζέραρντ η Τράμπζονσπορ!

Το τελευταίο διάστημα, το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη είναι αρκετά περίεργο, αφού μετά την παραίτηση του προέδρου, ακολούθησε εκείνη του προπονητή, Αμπντουλάχ Αβτσί, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε οδηγήσει πέρσι την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παρ’ όλα αυτά, η Τράμπζονσπορ προσπαθεί να επανέλθει σε μια αγωνιστική… κανονικότητα, ξεκινώντας άμεσα τις διαδικασίες για την εύρεση νέου προπονητή.

Σύμφωνα λοιπόν με βρετανικά δημοσιεύματα, ο τουρκικός σύλλογος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον θρύλο της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος μάλιστα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχε βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη ώστε να συζητήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας!

Να θυμίσουμε, πως ο 42χρονος Άγγλος βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από τον περασμένο Οκτώβριο, αποχωρώντας από την τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα μετά από ένα χρόνο παρουσίας του στο «Villa Park». Το προπονητικό του όνομα ωστόσο το έφτιαξε στη Ρέιντζερς, εκεί όπου βρέθηκε για 3,5 σεζόν (2018-2021).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ