aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μένει στη Μονακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ!

Στη Μονακό θα μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, με τον αντιπρόεδρο του γαλλικού συλλόγου να επιβεβαιώνει πως έγινε χρήση της οψιόν για μονοετή επέκταση της συνεργασίας του.

Στο πριγκιπάτο του Μονακό θα μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και δεξί χέρι του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, Βαντίμ Βασίλιεφ, παραδέχθηκε με δηλώσεις του πως η διοίκηση της Μονακό αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη μονοετή επέκταση που υπήρχε στο συμβόλαιο του άλλοτε τεχνικού του Ολυμπιακού.

Εκτός του Ζαρντίμ, ο οποίος είχε ακουστεί για αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ, στη Μονακό θα παραμείνει και ο Λουίς Κάμπος, στον οποίο η Παρί Σεν Ζερμέν είχε προτείνει να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο 41χρονος πλέον Ζαρντίμ, που τη σεζόν 2012-2013 κάθισε στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και κατέκτησε το νταμπλ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Μονεγάσκων το καλοκαίρι του 2014, έχοντας έκτοτε 52 νίκες (ποσοστό 48.60%), 31 ισοπαλίες και 24 ήττες σε 107 παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ