Μαραντόνα: «Θα δώσω και την ψυχή μου στην Χιμνάσια Λα Πλάτα»

Αποφασισμένος να δώσει τα πάντα για την αγωνιστική ανάκαμψη της Χιμνάσια Λα Πλάτα δήλωσε ο Μαραντόνα...

Ο Αργεντίνος θρύλος παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία αντιμετωπίζει στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος τεχνικός της Χιμνάσια Λα Πλάτα τόνισε ότι θα δώσει και την ψυχή του για να πετύχει τους στόχους του ο σύλλογος.

«Τελικά είναι επίσημο. Είμαι ο νέος προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Γκαμπριέλ Πελεγκρίνο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και θέλω να πω σε όλους τους φιλάθλους ότι θα δώσω και την ψυχή μου για την Χιμνάσια. Σας ευχαριστώ όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντιέγκο Αρμάνι Μαραντόνα.

Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της Χιμνάσια Λα Πλάτα, Μανουέλ Πελεγκρίνο, ο οποίος τόνισε ότι η πρόσληψη του 58χρονού Αργεντίνου θα δώσει βαθιά ψυχολογική ώθηση στην ομάδα, η οποία είναι ουραγός του πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό σε 5 συνολικά αναμετρήσεις.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, επειδή βρήκα μια πατρική φιγούρα για τον σύλλογο. Συζητούσαμε για τις λεπτομέρειες και αυτός μιλούσε διαρκώς για τους οπαδούς. Ήταν απόλυτα θετικός να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου. Είμαστε σε δύσκολη περίοδο και χρειαζόμαστε κάποιον ιδιαίτερα δυνατό. Σκεφτήκαμε αυτόν, τον καλέσαμε και ήταν ο πρώτος που είπε ότι επιθυμεί να προπονήσει την Χιμνάσια», κατέληξε ο Πελεγκρίνο.

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ