aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΜανιάτης: «Δεν έχω μιλήσει με την Σταντάρ Λιέγης»

Μανιάτης: «Δεν έχω μιλήσει με την Σταντάρ Λιέγης»

Το δεύτερο του γκολ με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης πέτυχε ο Γιάννης Μανιάτης στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μουσκρόν (4-1).

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 51′. Μάλιστα, όπως τόνισε ήταν η πρώτη φορά που σκόραρε με το αριστερό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα γιατί ήταν με το αριστερό έξω από την περιοχή. Απ’ όσο θυμάμαι είναι το πρώτο μου γκολ με το αριστερό πόδι.

Το γκολ μου (2-1) ήταν σημαντικό για την ομάδα. Άλλαξε το παιχνίδι μας. Μετά το 2-1 ήμασταν καλύτεροι γιατί τους αναγκάσαμε να κάνουν λάθη», τόνισε αρχικά ο Μανιάτης για να προσθέσει:

«Τους πιέσαμε και οπισθοχώρησαν στην περιοχή τους και με αυτό τον τρόπο ήμασταν πιο δυνατοί στην κόντρα. Θέλαμε να νικήσουμε για τον κόσμο μας. Το άξιζαν. Είναι υπέροχο που είδαν τέσσερα γκολ απόψε».

Ο Μανιάτης άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του στον σύλλογο.

«Για το μέλλον μου εδώ; Δεν ξέρω. Ειλικρινά δεν έχουμε μιλήσει. Θα πρέπει να κάτσουμε με την διοίκηση στο τέλος τη σεζόν. Αν θέλω να μείνω; Ποιος ξέρει».

Δείτε το γκολ του Γιάννη Μανιάτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ