aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΜανέ: Γήπεδο στη Σενεγάλη θα πάρει το όνομά του

Μανέ: Γήπεδο στη Σενεγάλη θα πάρει το όνομά του

Ήρωας σε ολόκληρη τη χώρα της Σενεγάλης θεωρείται ο Σάντιο Μανέ, έχοντας οδηγήσει, πριν από λίγες μέρες, την εθνική ομάδα της χώρας του στην πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου Εθνών Αφρικής της ιστορίας της.

Ο 29χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Σενεγάλης στα γήπεδα του Καμερούν, όπου σκόραρε τρεις φορές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, ενώ πέτυχε και το νικητήριο πέναλτι στον τελικό με την Αίγυπτο.

Ο δήμαρχος της γενέτειράς του, Αμπντουλαγέ Ντιοπ, ανακοίνωσε πως το υπό κατασκευή νέο γήπεδο της πόλης Σέντιου, θα έχει το όνομα του Μανέ, σε μια κίνηση με την οποία θέλει να ευχαριστήσει τον σταρ της Λίβερπουλ για τα όσα έχει προσφέρει στη χώρα.

Να θυμίσουμε πως ο Μανέ έχει βοηθήσει ουκ ολίγες φορές οικονομικά την πόλη του, αλλά και ολόκληρη τη Σενεγάλη, κάνοντας συνεχώς δωρεές σε νοσοκομεία, σχολεία και ναούς.

«Ο Μανέ έχει τιμήσει τη Σενεγάλη και την πόλη του Σέντιου. Θέλω, μέσω της απόφασης να δώσω το όνομά του στο γήπεδο της πόλης, να επιβεβαιώσω την αναγνώριση όλων των πολιτών μας προς το πρόσωπο ενός ανθρώπου που κάνει την πόλη γνωστή σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο Μανέ αξίζει αυτό το δώρο», δήλωσε ο προπονητής της πόλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ