aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κύπελλο με Ποντόλσκι η Γαλατάσαραϊ

Κυπελλούχος Τουρκίας για τρίτη σερί χρονιά αναδείχθηκε η Γαλατάσαραϊ, καθώς νίκησε με 1-0 την Φενέρμπαχτσε στον τελικό που διεξήχθη στην Αττάλεια και είχε ήρωα τον Λούκας Ποντόλσκι.

Ο Γερμανός επιθετικός πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 30ό λεπτό με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από την κεφαλιά-πάσα του Ολλανδού αμυντικού, Τζέισον Ντινάιερ.

Αυτό είναι το 17ο τρόπαιο της «Γαλατά» στον 22ο τελικό της και μάλιστα πλέον έχει έξι σερί νικηφόρους τελικούς (1999, 2000, 2005, 2014, 2015, 2016).

Το σπουδαίο για την Γαλατάσαράι είναι πως διατήρησε το απόλυτο επί της «Φενέρ», καθώς την έχει νικήσει και στους 5 τελικούς κυπέλλου που έχουν τεθεί αντιμέτωπες!

Η απόλυση του Βίτορ Περέιρα από την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε ίσως είναι πια θέμα χρόνου (έχασε το πρωτάθλημα από την Μπεσίκτας), ενώ είχε τον Ρόμπιν φαν Πέρσι στην 11άδα, αλλά στο 46’ τον αντικατέστησε με τον Φερναντάο.

Ο Φαν Πέρσι και πάλι είχε τα νεύρα του, τσακώθηκε και με τον Ποντόλσκι, ενώ ένας άλλος σπουδαίος Ολλανδός, ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ της Γαλατάσαράι, επίσης αντικαταστάθηκε στο 46’, αλλά λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ