aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚουαρέσμα: «Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην Πόρτο»

Κουαρέσμα: «Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην Πόρτο»

Εκμυστηρεύτηκε την επιθυμία να αγωνιστεί στη δύση της καριέρας του και πάλι με την ομάδα της Πόρτο ο Ρικάρντο Κουαρέσμα σε δηλώσεις που παραχώρησε. Ο 38χρονος μελετάει για την ώρα τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, αλλά παραδέχθηκε πως θα ήθελε τη μεγάλη επιστροφή στους «δράκους».

Ο Κουαρέσμα δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του. «Θα δούμε, δεν έχω αποφασίσει. Θέλω να δω τι είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου. Έλαβα προτάσεις; Προφανώς, αν δεν είχα λάβει, δεν θα περίμενα να αποφασίσω τι είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου».

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε την επιστροφή στην Πόρτο σημείωσε τα εξής: «Όλοι το ξέρουν αυτό. Αλλά η Πόρτο έχει μια φανταστική ομάδα και δεν το σκέφτομαι αυτό. Τώρα, προφανώς όλοι ξέρουν ότι θα ήθελα να καταλήξω στην Πόρτο, αλλά δεν το σκέφτομαι καν», είπε ο εξτρέμ μιλώντας στο Sport TV.

Ο Πορτογάλος έπαιξε με την ομάδα της Πόρτο από το 2004 έως και το 2008 και σε 114 συμμετοχές είχε 24 γκολ, ενώ επέστρεψε για μία και μοναδική σεζόν το 2014-15 έχοντας 42 εμφανίσεις και 10 τέρματα με τους «δράκους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ