aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚόπα Άφρικα: Πυροβολισμοί και τραυματίες κοντά στις βάσεις των ομάδων στο Καμερούν (vid)

Κόπα Άφρικα: Πυροβολισμοί και τραυματίες κοντά στις βάσεις των ομάδων στο Καμερούν (vid)

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Μπουέα του Καμερούν όπου φιλοξενούνται οι ομάδες που συμμετέχουν στο Κόπα Άφρικα. Πιο συγκεκριμένα αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν την Τετάρτη (12/1) έπειτα από ανταλλαγές πυρών μεταξύ ανταρτών και ενόπλων δυνάμεων.

«Υπήρξε ανταλλαγή πυρών στην Μπουέα χθες και αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν. Οι δυνάμεις ασφαλείας επενέβησαν γρήγορα και διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος είναι υπεύθυνος», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Ντέιβιντ Μαφάνι Ναμάνγκε.

Οι αντάρτες, που απαιτούν την ανεξαρτησία δύο δυτικών περιοχών που κατοικούνται κυρίως από την αγγλόφωνη μειονότητα του Καμερούν, είχαν απειλήσει πριν από την πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα την Κυριακή (9/1) ότι θα διαταράξουν τη διοργάνωση, ενώ είχαν προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα στέλνοντας απειλητικές επιστολές σε ορισμένες ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ