aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚέρδισε με άνεση το Σουδάν και πέρασε στους «16» η Νιγηρία

Κέρδισε με άνεση το Σουδάν και πέρασε στους «16» η Νιγηρία

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Νιγηρία επικράτησε με 3-1 του Σουδάν και εξασφάλισε την πρόκρισή της από τον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, διπλασιάζοντας τις νίκες της στη φετινή διοργάνωση!

Ιδανικό το ξεκίνημα για τους Νιγηριανούς, οι οποίοι κυριάρχησαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και πήραν το προβάδισμα στο 3ο κιόλας λεπτό με τον Σάμουελ Τσουκουέζε. Ο Αβονίγι διπλασίασε τα τέρματα των «Αετών» λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο (45′) , ενώ ο Σάιμον διαμόρφωσε το 3-0 στο πρώτο λεπτό του δευτέρου.

Η ομάδα του Σουδάν μείωσε στο 70′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουαλιελντίν Κιντίρ, αλλά δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει ουσιαστικά τους αντιπάλους της.

Έτσι, η Νιγηρία έφτασε τους 6 βαθμούς στον 4ο όμιλο και έγινε η τρίτη ομάδα της διοργάνωσης που «σφραγίζει» την πρόκριση στους «16», μετά το Καμερούν και το Μαρόκο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ