aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚαταγγέλλει ρατσιστική επίθεση ο Κομπανί: «Μας φώναζαν μαύρες μαϊμούδες»

Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση ο Κομπανί: «Μας φώναζαν μαύρες μαϊμούδες»

Έξαλλος μετά το τέλους του αγώνα της Κλαμπ Μπριζ με την Άντερλεχτ ήταν ο Βινσέν Κομπανί! Ο Βέλγος, πλέον, προπονητής της Άντερλεχτ, κατήγγειλε στις δηλώσεις του πως οι οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν ρατσιστική επίθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στον ίδιο και στους ποδοσφαιριστές του, αποκαλώντας τους «μαύρες μαϊμούδες».

«Πηγαίνω σπίτι και είμαι τρομερά εκνευρισμένος. Μας φώναζαν όλη την ώρα μαύρες μαϊμούδες. Αυτές οι στιγμές είναι σκληρές, δεν πρέπει να συμβαίνουν. Μπορείς να πεις κάτι αστείο, αλλά εδώ είμαστε μαζεμένα αρκετά άτομα που έχουμε δώσει πολλά για αυτή τη χώρα. Δεν θέλω να μπω σε κάποια αντιπαράθεση, με κανέναν, απλώς λέω πως αισθάνομαι. Θέλω απλώς να γυρίσω σπίτι μου. Ας κάνουμε ένα διάλειμμα να ξοδέψουμε χρόνο με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμάς», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ