aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚαι τώρα, σταματήστε τους: Ανακοίνωσε Ντιέγκο Κόστα η Ατλέτικο Μινέιρο, δίδυμο-«φωτιά» με Χουλκ

Και τώρα, σταματήστε τους: Ανακοίνωσε Ντιέγκο Κόστα η Ατλέτικο Μινέιρο, δίδυμο-«φωτιά» με Χουλκ

Σίγουρα αμφότεροι έχουν αφήσει πίσω τους τα καλύτερα ποδοσφαιρικά τους χρόνια, ωστόσο ακόμα κι έτσι, Ντιέγκο Κόστα και Χουλκ αναμένεται να συνθέσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά επιθετικά δίδυμα στη Ν. Αμερική!

Κι αυτό αφού η Ατλέτικο Μινέιρο ανακοίνωσε τη μεταγραφή του άλλοτε επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Τσέλσι, με τον Ισπανό να υπογράφει, σύμφωνα με πληροφορίες, συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο 33χρονος φορ ήταν ανενεργός μετά την αποχώρησή του από τους «ροχιμπλάνκος» στα τέλη του 2020 και αποφάσισε να επιστρέψει στην Βραζιλία, απ’ όπου κατάγεται.
Εκεί βρίσκεται ήδη εδώ και ένα επτάμηνο ο Χουλκ, που με 16 γκολ σε 35 αναμετρήσεις καθοδηγεί την Ατλέτικο στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ