aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΙδιοκτήτης Στεάουα: «Δεν θα ξαναπαίξουν οι εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές, επειδή είναι αδύναμοι»!

Ιδιοκτήτης Στεάουα: «Δεν θα ξαναπαίξουν οι εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές, επειδή είναι αδύναμοι»!

Σε δηλώσεις που σοκάρουν και οι οποίες θα τραβήξουν εκ νέου τα βλέμματα, προχώρησε ο Τζίτζι Μπεκάλι. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου υποστήριξε ότι δεν θα επιτρέψει από δω και στο εξής τη συμμετοχή στους εμβολιασμένους παίκτες, καθώς -όπως θεωρεί- είναι… αδύναμοι!

Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση του 35χρονου επιθετικού της ρουμανικής ομάδας, Κλαούντιου Κεσέρου. «Είναι καλά, αλλά δεν μπορεί να είναι πια σ’ αυτό το επίπεδο. Δεν θέλω να τον προσβάλω, δεν θέλω να στεναχωρηθεί. Λέω αυτό που πιστεύω. Θα γελάσετε, αλλά μπορεί να έχω δίκιο. Ίσως λόγω του εμβολίου. Όσοι εμβολιάζονται χάνουν τις δυνάμεις τους. Η δύναμη όλων των εμβολιασμένων μειώνεται», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μπεκάλι.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της Στεάουα έχει προβεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχες δηλώσεις. Μεταξύ άλλων, τον περασμένο Οκτώβριο είχε τονίσει ότι απαγόρευσε σ’ όλους στις τάξεις του συλλόγου να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, σχολιάζοντας παράλληλα πως εάν είχε να επιλέξει ανάμεσα σε όπλο και εμβόλιο, θα προτιμούσε να τον… πυροβολήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ