aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η Στεάουα ανακοίνωσε Ηλία Χαραλάμπους

Η Στεάουα Βουκουρεστίου ανακοίνωσε ότι νέος προπονητής της είναι ο Ηλίας Χαραλάμπους. Μάλιστα, ο Κύπριος τεχνικός προπόνησε ήδη τους νέους του ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

«Η FCSB ανακοινώνει ότι ο Ηλίας Χαραλάμπους είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας μας.

Ο 42χρονος Κύπριος τεχνικός έχει ήδη λάβει μέρος στην πρώτη προπόνηση της ομάδας αφού ήρθε σε επαφή με τους παίκτες και τα μέλη του τεχνικού, ιατρικού και διοικητικού επιτελείου.

Ο σύλλογός μας του εύχεται Καλωσόρισμα και να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες!

Ο Ηλίας Χαραλάμπους γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1980 στη Νότια Αφρική. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Κύπρο, στην Ομόνοια Λευκωσίας, για την οποία αγωνίστηκε επαγγελματικά από το 1999 έως το 2005, όταν υπέγραψε στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Μετά από τρία χρόνια στην Ελλάδα, επέστρεψε στην Ομόνοια, όπου αγωνίστηκε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν υπέγραψε στην Αλκή Λάρνακας.

Στις αρχές του 2012 πήγε στη Γερμανία, στην Καρλσρούη SC, και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς υπέγραψε με την FC Vaslui, για την οποία αγωνίστηκε σε 18 αγώνες και σημείωσε ένα γκολ, τη σεζόν 2012-2013. Ακολούθησαν έξι μήνες στη Δόξα Κατωκοπιάς (Κύπρος) και τον ΑΠΟ Λεβαδειακό (Ελλάδα) και τον Αύγουστο του 2014 υπέγραψε με την ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος), σύλλογο όπου αγωνίστηκε μέχρι τον Μάιο του 2017, οπότε και αποσύρθηκε.

Ξεκίνησε την προπονητική από την αποχώρησή του και έγινε με τη σειρά του βοηθός προπονητή και επικεφαλής προπονητής στην ΑΕΚ Λάρνακας (Ιούλιος 2017 – Φεβρουάριος 2020). Προπόνησε επίσης τον Εθνικό Άχνας και τη Δόξα Κατωκοπιάς, αμφότεροι από την Κύπρο, ως προπονητής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ