Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Ρος Κάουντι σόκαρε τη Ρέιντζερς και η Σέλτικ έγινε αφεντικό για τον τίτλο!

Η Ρος Κάουντι σόκαρε τη Ρέιντζερς και η Σέλτικ έγινε αφεντικό για τον τίτλο!

Ήττα-σοκ για την Ρέιντζερς με 3-2 από τη Ρος Κάουντι, η οποία έκανε τεράστιο δώρο στη Σέλτικ, που γίνεται το αφεντικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Αυτοκτόνησε για το πρωτάθλημα η Ρέιντζερς!

Οι «προτεστάντες» γνώρισαν την ήττα-σοκ από τη Ρος Κάουντι με 3-2 για την 33η αγωνιστική του σκωτσέζικου πρωταθλήματος και έτσι η Σέλτικ έγινε το απόλυτο αφεντικό για την κατάκτηση του τίτλου.

Και αυτό διότι είναι στην πρώτη θέση με 78 βαθμούς και στο +4 από την ομάδα του Φιλίπ Κλεμέντ που παρέμεινε στους 74 πόντους, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, κάτι που σημαίνει ότι τώρα δεν εξαρτιέται από το χέρι της η υπόθεση για το πρωτάθλημα.

Στα του αγώνα, η Ρέιντζερς προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Μπάλντουιν στο 15’, με τους γηπεδούχους να κάνουν εκρηκτικό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος: ο Μάρεϊ ισοφάρισε στο 47’ σε 1-1 και ο Χάρμον έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 50’ για το 2-1.

Η Ρος Κάουντι έπιασε στον ύπνο την Ρέιντζερς και πήρε αέρα δύο τερμάτων στο 69’ με τον Σιμς για το 3-1. Ο Ταβερνιέ μείωσε σε 3-2 με εκτέλεση πέναλτι στο 89’, αλλά ήταν πολύ αργά για τους «προτεστάντες», που γνώρισαν μια ήττα, η οποία μπορεί να τους στερήσει τον τίτλο.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ