aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΗ ιστορία του «Three little birds» που έγινε ύμνος για τον Άγιαξ (vid)

Η ιστορία του «Three little birds» που έγινε ύμνος για τον Άγιαξ (vid)

Ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας πίσω στο καλοκαίρι του 2008, με αντίπαλο την Κάρντιφ.

Το ματς τελειώνει στο 0-0 και οι υπεύθυνοι του Άγιαξ αποφασίζουν να κρατήσουν τον κόσμο στο γήπεδο και να κάνουν ένα μικρό πάρτι.

Δίνουν εντολή στον άνθρωπο που χειρίζεται τη μουσική και είναι ο εκφωνητής του γηπέδου,ν’ αρχίσει να παίζει μουσική. Εκείνος επιλέγει το «Three little birds» και ξαφνικά όλο το γήπεδο τραγουδάει, χαίρεται, κάνει ρυθμικές κινήσεις και η μέρα γίνεται ξεχωριστή.

Κάπως έτσι, το τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ αρχίζει και καθιερωνέται, ο κόσμος το τραγουδάει συνέχεια, οι παίκτες αισθάνονται ευφορία όταν ηχεί στο γήπεδο και ο γιος του Μπομπ Μάρλεϊ κατάφερε να το τραγουδήσει στην Johan Cruiff Arena!

Η φετινή τρίτη εμφάνιση του Άγιαξ είναι τέτοια που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και το κλαμπ του Άμστερνταμ αποκτά μια ιδιαίτερη, όμορφη και… γεμάτη νότες και ρυθμό, ιστορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ