aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ«Η ελιά που έχεις είναι καρκίνος»: Οπαδός έσωσε αντίπαλο προπονητή κατά τη διάρκεια ματς!

«Η ελιά που έχεις είναι καρκίνος»: Οπαδός έσωσε αντίπαλο προπονητή κατά τη διάρκεια ματς!

Αγώνα δρόμου για να βρει την άγνωστη που του έσωσε τη ζωή έκανε ο βοηθός προπονητή των Βανκούβερ Κάνακς. Στις 23 Οκτωβρίου, ο Μπράιαν «Ρεντ» Χάμιλτον καθόταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια ενός ματς, όταν παρατήρησε μια γυναίκα στην εξέδρα, που προσπαθούσε με μανία να του τραβήξει την προσοχή.

Η επιμονή της τον έκανε να πλησιάσει. Η άγνωστη γυναίκα, που ήταν οπαδός των Κράκεν, του έγραφε στο κινητό της: «Η ελιά που έχεις στο πίσω μέρος του λαιμού σου είναι καρκίνος».

Μετά από τις κατάλληλες εξετάσεις διαπίστωσε πως η άγνωστη γυναίκα του είχε σώσει τη ζωή. Έπασχε από μελάνωμα, το οποίο, όμως, ευτυχώς, πρόλαβε σε αρχικό στάδιο.

«Ο γιατρός μου είπε πως αν το είχα αγνοήσει για 4-5 χρόνια, δεν θα ήμουν εδώ. Δεν ήξερα καν ότι είχα την ελιά. Αυτή μου το έδειξε, δεν μπορώ να καταλάβω πώς το είδε. Δεν ήταν πολύ μεγάλη, φορούσα μπουφάν, φορούσα μια συσκευή που δένει σε εκείνο το σημείο, υπήρχαν καλώδια… Ξεκάθαρα είναι ήρωας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ