aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Χέρακλες «τελείωσε» παίκτη της που ήταν υπαίτιος θανατηφόρου τροχαίου

Η Χέρακλες «τελείωσε» παίκτη της που ήταν υπαίτιος θανατηφόρου τροχαίου

Η Χέρακλες ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να διώξει τον ποδοσφαιριστή Ράι Φλετ, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα, τον θάνατο ενός 4χρονου αγοριού.

Το δυστύχημα, συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ ο Φλετ δήλωσε κατ’ επανάληψη ότι δεν ξεπέρασε ποτέ την επιτρεπόμενη ταχύτητα των 130 km/h. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές της αστυνομίας, που αποκάλυψε η εφημερίδα «De Telegraaf», ο 26χρονος δράστης, οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκοόλ και οδηγούσε με περισσότερα από 200 km/h. Μετά τις σχετικές αποκαλύψεις, ο ολλανδικός σύλλογος αποφάσισε να λύσει άμεσα την συνεργασία του με τον παίκτη.

«Εάν εμείς ως σύλλογος, γνωρίζαμε αυτές τις ζωτικής σημασίας πληροφορίες νωρίτερα, φυσικά θα είχαμε αποφασίσει διαφορετικά, προς το συμφέρον τόσο της οικογένειας του θύματος όσο και όλων των άλλων εμπλεκομένων. Δεν θα αφήναμε ποτέ τον Φλετ να συμμετέχει στις προπονήσεις και στους αγώνες. Λυπούμαστε βαθύτατα που χρειάστηκε να περάσει και η οικογένεια αυτό, πέρα από το τραγικό δυστήχημα. Ο σύλλογος θα επικοινωνήσει ξανά με την οικογένεια στο άμεσο μέλλον. Οι σκέψεις μας συνεχίζουν να είναι κοντά τους», εξήγησε χαρακτηριστικά, ο γενικός διευθυντής της Χέρακλες, Ρομπ Τουσέντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ