aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Μπουρκίνα Φάσο λύγισε τον… Γκάρι Ροντρίγκες και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!

Η Μπουρκίνα Φάσο λύγισε τον… Γκάρι Ροντρίγκες και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!

Βάζει πλώρη για τους «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής η Μπουρκίνα Φάσο, η οποία λύγισε με 1-0 το Πράσινο Ακρωτήρι και έπιασε δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο, έχοντας τη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Στα του ματς, η Μπουρκίνα Φάσο είχε τον έλεγχο και πίεζε, με το Πράσινο Ακρωτήρι να ψάχνει κυρίως την κόντρα επίθεση με τον Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά να μην του βγαίνει. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι, με τον Ασανέ Μπαντέ στο 39’ να δίνει προβάδισμα για την ομάδα του.

Ένα προβάδισμα που έμελε να διατηρήσει ως το φινάλε η Μπουρκίνα Φάσο, με τον Ουεντραογκό του ΠΑΟΚ να μπαίνει ως αλλαγή στο ματς και να βοηθάει την ομάδα του να κρατήσει μια σπουδαία νίκη ως το φινάλε.

Πλέον, οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 3 πόντους, με την Μπουρκίνα Φάσο να έχει την ισοβαθμία και την τελευταία αγωνιστική να παίζει με την Αιθιοπία, ενώ την ίδια ώρα διεξάγεται το Καμερούν-Πράσινο Ακρωτήρι.

Βέβαια, στο Πράσινο Ακρωτήρι ελπίζουν πως θα είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες και θα πάρει έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Groupa 230613

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ