aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Μπόκα Τζούνιορς αποκλείστηκε στο Μπομπονέρα 59 χρόνια μετά τον αποκλεισμό από τη Σάντος του...

Η Μπόκα Τζούνιορς αποκλείστηκε στο Μπομπονέρα 59 χρόνια μετά τον αποκλεισμό από τη Σάντος του Πελέ

Μετά το 0-0 στη Βραζιλία, Μπόκα Τζούνιορς και Κορίνθιας έμειναν στο 0-0 και στην Αργεντινή στο Μπομπονέρα, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται τελικά στα πέναλτι, όπου επικράτησαν οι Βραζιλιάνοι με 6-5.

Κάπως έτσι, η Μπόκα Τζούνιορς αποκλείστηκε στη φάση των “16” από το Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η Κορίνθιανς έγινε η πρώτη βραζιλιάνικη ομάδα που την απέκλεισε εντός έδρας μετά τη Σάντος του Πελέ το 1963.

Στο πρώτο παιχνίδι η Σάντος επικράτησε εντός 3-2, ενώ στο Μπομπονέρα έκανε την ανατροπή, παίρνοντας τελικά τη νίκη και την πρόκριση με 2-1.

Θυμίζουμε πως Μπόκα Τζούνιορς και Κορίνθιας αναμετρήθηκαν και στη φάση των ομίλων. Η Κορίνθιανς επικράτησε 2-0 εντός έδρας, ενώ το δεύτερο ματς έληξε 1-1 στην Αργεντινή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ