aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑH Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κίνας απαγορεύει στους παίκτες της εθνικής ομάδας να έχουν τατουάζ!

H Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κίνας απαγορεύει στους παίκτες της εθνικής ομάδας να έχουν τατουάζ!

Ένας αυξανόμενος αριθμός Κινέζων παικτών υψηλού προφίλ έχουν τατουάζ, συμπεριλαμβανομένου του διεθνούς αμυντικού Ζανγκ Λίνπενγκ που αγωνίζεται στην Γκουανγκτζού FC.

Οι αρμόδιες αθλητικές αρχές της Κίνας ανέφεραν σε ανακοίνωσή ότι η κινεζική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα θέσει κανόνες πειθαρχίας για τους παίκτες της εθνικής ομάδας.

«Οι εθνικές ομάδες σε όλα τα επίπεδα θα εφαρμόσουν αυστηρά τις σχετικές απαιτήσεις των διαχειριστικών μέτρων, επιδιώκοντας να δώσουν ένα καλό παράδειγμα για την κοινωνία», ανέφερε.

«Η εθνική ομάδα και οι αθλητές της εθνικής ομάδας U23 απαγορεύεται αυστηρά να κάνουν νέα τατουάζ και σε όσους έχουν ήδη τατουάζ συνιστάται να τα αφαιρέσουν μόνοι τους. Εάν υπάρχουν ειδικές περιστάσεις οι παίκτες πρέπει να καλύπτουν τα τατουάζ κατά τη διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων».

Η εθνική ομάδα της Κίνας δεν κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τότε που έκανε το ντεμπούτο της το 2002 και φαίνεται ότι θα χάσει και το Κατάρ 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ