aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΓλίτωσε το έμφραγμα η Ολλανδία, νίκη και η Βουλγαρία (video)

Γλίτωσε το έμφραγμα η Ολλανδία, νίκη και η Βουλγαρία (video)

Τα πρώτα δύο γκολ στην σεζόν από τον ξεχασμένο Μέμφις Ντεπάι έσωσαν τους «οράνιε» από ολοκληρωτικό πατατράκ στο Λουξεμβούργο (1-3)!

Αυτή τη στιγμή η Ολλανδία δεν μπορεί πια να κερδίσει κανέναν μόνο με την φανέλα της! Ούτε το Λουξεμβούργο. Η απουσία από την προηγούμενη τελική φάση του Euro έχει αφήσει ανεξίτηλες πληγές στην ομάδα του Ντάνι Μπλιντ που δεν έχει ξεκινήσει καλά ούτε αυτή την προκριματική φάση.

Για να έρθει η νίκη στο Λουξεμβούργο, οι «οράνιε» χρειάστηκε να… τεντώσουν και να βρουν το δύο πρώτα γκολ της σεζόν από τον ξεχασμένο Μέμφις Ντεπάι!

Μπορεί ο Άριεν Ρόμπεν που επέστρεψε μετά από καιρό να έβαλε την Ολλανδία σε θέση οδηγού (36’), όμως ένα εύκολο πέναλτι που έκανε ο Μπρένετ στην εκπνοή του ημιχρόνου έφερε το 1-1 από τον Τσάμοτ (44’)!

Στην επανάληψη μίλησε ο Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος μπήκε στο ημίχρονο αντί του Σνάιντερ. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με καρφωτή κεφαλιά έδιωξε το άγχος (59’, 1-2), ενώ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ έξι λεπτά πριν το τέλος έκανε το τελικό 1-3 σε ένα ακόμα αγχωτικό βράδυ για την Ολλανδία.

Την ίδια ώρα σε μία μέρα βουλευτικών εκλογών για την χώρα, η Βουλγαρία χρειάστηκε ένα γκολ του Ποπόφ από νωρίς (10’) για να κάμψει την αντίσταση της Λευκορωσίας και να διατηρηθεί σε απόσταση ενός πόντου από την δεύτερη θέση.

https://streamable.com/vaka

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ