aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΓκολ σπάνιας έμπνευσης και ομορφιάς με ψαλιδάκι εκτός περιοχής στο MLS (vid)

Γκολ σπάνιας έμπνευσης και ομορφιάς με ψαλιδάκι εκτός περιοχής στο MLS (vid)

Ένα από τα ωραιότερα γκολ της σεζόν σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης σε αγώνα για το MLS στη διάρκεια της αναμέτρησης Πόρτλαντ Τάιμπερς και Σαν Χοσέ.

Πρωταγωνιστής και σκόρερ ο 29χρονος Ασπρίγια με τον Κολομβιανό επιθετικό να σκοράρει με ανάποδο ψαλιδάκι εκτός περιοχής και να θυμίζει Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Σε μια βαθιά μπαλιά ο αντίπαλος γκολκίπερ έκανε λάθος και έχασε τη μπάλα υπό την πίεση του Ασπρίγια αυτή απομακρύνθηκε και βγήκε εκτός περιοχής. Τότε ο 29χρονος επιθετικός με πλάτη στο τέρμα είχε την έμπνευση να σηκώσει τη μπάλα και να επιχειρήσει χωρίς να βλέπει που είναι το τέρμα το ανάποδο ψαλιδάκι.

Πέτυχε έτσι ένα πανέμορφο γκολ το οποίο και πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του. Το Πόρτλαντ έφτασε στη νίκη με 2-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ