aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΓκέζος: Ανανέωσε με την Αούστρια Κλάγκενφουρτ μέχρι το 2025

Γκέζος: Ανανέωσε με την Αούστρια Κλάγκενφουρτ μέχρι το 2025

Ο Κοσμάς Γκέζος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της Αούστρια Κλάγκενφουρτ, αφού ανανέωσε επίσημα την συνεργασία του μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τον σύλλογο της Αυστρίας.

Ο 30χρονος Έλληνας αμυντικός μέσος πήγε στην Κλάγκενφουρτ το καλοκαίρι του 2019 κι έτσι αν εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο θα κλείσει μία εξαετία στην ομάδα. Την φετινή σεζόν ο Γκέζος πραγματοποίησε συνολικά 31 συμμετοχές σκοράροντας τέσσερα γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 2.197 αγωνιστικά λεπτά.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας και που η ομάδα εξακολουθεί να με εμπιστεύεται. Το Κλάγκενφουρτ έχει γίνει δεύτερο σπίτι, αισθάνομαι πολύ άνετος στην πόλη, στο κλαμπ και στην ομάδα. Έχουμε ήδη καταφέρει πολλά μαζί και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Τώρα στρέφουμε το βλέμμα μας στους επόμενους στόχους μας».

Η Κλάγκενφουρτ του Γκέζου θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα για φέτος στα Play-offs του πρωταθλήματος εντός έδρας κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης (03/06-18:00) και θέλει νίκη για να διεκδικήσει τις οποίες πιθανότητες έχει για την πέμπτη θέση που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του UEFA Conference League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ