aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓέμισε… κορωνοϊό η Καρπάτι Λβιβ!

Γέμισε… κορωνοϊό η Καρπάτι Λβιβ!

Συνολικά 25 κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε η Καρπάτι Λβιβ, κάτι που σημαίνει ότι όλη η ουκρανική ομάδα τέθηκε σε καραντίνα 14 ημερών βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

«Τα κρούσματα τέθηκαν σε καραντίνα, ενώ και τα υπόλοιπα μέρη της ομάδας βρίσκονται απομονωμένα σε άλλο χώρο για δυο εβδομάδες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας από το Λβιβ. Τα κρούσματα αφορούν τόσο παίκτες και προπονητές, όσο και υπαλλήλους της.

Όλες οι προπονήσεις όπως είναι φυσιολογικό ακυρώθηκαν, όπως αναβλήθηκαν και τα δυο επόμενα ματς της ουκρανικής ομάδας τα οποία επρόκειτο να διεξαχθούν 7 και 13 Ιουνίου κόντρα σε Βόρσκλα και Ντνίπρο αντίστοιχα. Ήδη είχε αναβληθεί το ματς της περασμένης Κυριακής (31/5) με τη Μαριούπολ, καθώς είχαν ανιχνευτεί τα πρώτα κρούσματα.

Όλα τα ματς στο ουκρανικό πρωτάθλημα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών -η δράση επέστρεψε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου-, ενώ στη χώρα έχουν καταγραφεί 24.340 κρούσματα, τα 727 εκ των οποίων ήταν θανατηφόρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ