aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Γάλλοι και Πορτογάλοι για Φαν Πέρσι

Γάλλοι και Πορτογάλοι για Φαν Πέρσι

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε κατά τη διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Σπόρτινγκ Λισαβόνας να ετοιμάζονται να δώσουν μάχη για την περίπτωση του.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα οι Παριζιάνοι ψάχνονται να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή και ο Ολλανδός αποτελεί μια προσιτή λύση. Η γαλλική «L’Εquipe» αναφέρει πως ο καινούριος διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Πάτρικ Κλάιφερτ έχει μιλήσει με τον πρώην επιθετικό της Άρσεναλ, προκειμένου να μάθει τις μελλοντικές του προθέσεις.

Όσον αφορά τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση δανεισμού για τον ποδοσφαιριστή, καθώς ψάχνει εναγωνίως τρόπους για να δυναμώσει την επιθετική της γραμμή. Το μέλλον του 32χρονου φορ φαίνεται πως είναι μακριά από την Τουρκία, καθώς η Φενέρμπαχτσε έχει ενημερώσει την πλευρά του παίκτη πως είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να τον αφήσει να φύγει αν φτάσει μια ικανοποιητική πρόταση.

Ο παλιός βασικός στράικερ της εθνικής Ολλανδίας πραγματοποίησε 48 συμμετοχές φέτος με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 22 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ