aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΦρέναρε την Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου η ψυχωμένη Τβέντε

Φρέναρε την Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου η ψυχωμένη Τβέντε

Έβαλε φρένο στην Άλκμααρ και μείωσε τη διαφορά από την τετράδα στους έξι βαθμούς η Τβέντε! Η ομάδα του Ρον Γιάνς επικράτησε 2-1 στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Eredivisie, στερώντας την ευκαιρία από την ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου να προσπεράσει την Αϊντχόφεν στη βαθμολογία. Αντικαταστάθηκε στο 61΄ο Έλληνας επιθετικός, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια ο στόπερ της Εθνικής. Στην πέμπτη θέση με 47 βαθμούς η Τβέντε που πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, παρέμεινε στην 4η παρέμεινε η Άλκμααρ έχοντας 53 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Τβέντε μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 2-0 από το 11′ με τα γκολ του Ουγκαλντέ. Στο 25′ η Άλκμααρ έφτασε κοντά στο 2-1 με τον Ράιντερς να πιάνει το φαλτσαριστό σουτ από τη γωνία της περιοχής και τον Ούνερσταλ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ διατηρώντας το σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Άλκμααρ πίεσε και κατάφερε στο 66′ με τον Κάρλσον να μπει ξανά στο ματς μειώνοντας σε 2-1. Μάλιστα στο 70′ ο Κλάσι λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσα όμως το μακρινό του σουτ σταμάτησε στον Ούνερσταλ ξανά.
Ως το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και η Τβέντε πανηγύρισε μια ζωτικής σημασίας νίκη στο κυνήγι της τετράδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ