aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑFIFA: Θα διεξαχθεί από την αρχή το Βραζιλία-Αργεντινή, πρόστιμο και στις δύο Ομοσπονδίες

FIFA: Θα διεξαχθεί από την αρχή το Βραζιλία-Αργεντινή, πρόστιμο και στις δύο Ομοσπονδίες

Λύση για την εκκρεμότητα της αναμέτρησης της Βραζιλίας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έδωσε η FIFA, που ανακοίνωσε ότι ο αγώνας θα γίνει από την αρχή, σε μέρος και ημερομηνία που θα ορίσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 5 Σεπτεμβρίου του 2021 αλλά είχε διακοπεί μετά από έξι μόλις λεπτά, όταν οι υγειονομικές Αρχές της Βραζιλίας είχαν εισβάλει στο γήπεδο κάνοντας λόγο για παρατυπίες στα πιστοποιητικά των φιλοξενούμενων.

Είχε ακολουθήσει χάος, με την αναμέτρηση να αναβάλλεται. Εντέλει, η FIFA αποφάσισε ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά, ενώ επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα ύψους 550.000 ελβετικών φράγκων στην Ομοσπονδία της Βραζιλίας και 250.000 στους Αργεντίνους. Επιπλέον, οι Μπουεντία, Μαρτίνες, Λο Σέλσο και Ρομέρο θα μείνουν εκτός για δύο αγωνιστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ