Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΦενέρμπαχτσε: Διπλό χτύπημα με Ασένσιο και Σκρίνιαρ από την Παρί Σεν Ζερμέν

Φενέρμπαχτσε: Διπλό χτύπημα με Ασένσιο και Σκρίνιαρ από την Παρί Σεν Ζερμέν

Η Φενέρμπαχτσε κατόρθωσε, μετά το deal για τον Μάρκο Ασένσιο, να κλείσει κι εκείνο για τον Μίλαν Σκρίνιαρ παίρνοντας δύο παίκτες από την κάτοχο του Champions League, Παρί Σεν Ζερμέν.

Μία πολύ σημαντική διπλή μεταγραφή φαίνεται έτοιμη να ολοκληρώσει η Φενέρμπαχτσε, που έκλεισε δύο συμφωνίες με την κάτοχο του Champions League, Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση των Μίλαν Σκρίνιαρ και Μάρκο Ασένσιο.

Προηγήθηκε το deal για τον Ισπανό εξτρέμ και ακολούθησε το πρωί του Σαββάτου (19/07) εκείνο για τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό, που πέρυσι έπαιξε δανεικός στην τουρκική ομάδα για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν.

Σύμφωνα με τον Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, η Φενέρμπαχτσε προσέφερε τετραετές συμβόλαιο στον Μίλαν Σκρίνιαρ, οι απολαβές του οποίου αναμένεται να φτάνουν ετησίως τα 7,5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους που έχουν προβλεφθεί σ’ αυτό.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ