aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΈξαλλος στην αλλαγή του ο Εζίλ: Κλώτσησε επιδεικτικά μπουκάλια μπροστά στον Περέιρα (pics)

Έξαλλος στην αλλαγή του ο Εζίλ: Κλώτσησε επιδεικτικά μπουκάλια μπροστά στον Περέιρα (pics)

Αρχίζει να ξεφεύγει σιγά-σιγά η κατάσταση στη σχέση Βίτορ Περέιρα και Μεσούτ Εζίλ. Ήταν ούτως ή άλλως γνωστό ότι ο σταρ της Φενέρμπαχτσε δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Όταν λοιπόν εκείνος τον έκανε αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι με την Αντβέρπ, δεν δίστασε να δείξει εντελώς απροκάλυπτα τη δυσαρέσκειά του.

Κι αυτό διότι περνώντας μπροστά από τον πάγκο, κλώτσησε μπουκάλια και οτιδήποτε άλλο βρέθηκε στον δρόμο του με επιδεικτικό τρόπο μπροστά στον Πορτογάλο.
Αν και εκείνος επιχείρησε να υποβαθμίσει το θέμα σε δηλώσεις του μετά το ματς, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Χρειαζόμασταν περισσότερη ένταση και φρέσκα πόδια, γι’ αυτό κι έγινε αλλαγή. Ο Μεσούτ τα πήγε καλά σήμερα, ξέρει να κρατάει καλά την μπάλα στα πόδια του, αλλά σήμερα δυσκολευτήκαμε να κρατήσουμε την κατοχή. Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω τι θα συνέβαινε αν δεν τον είχαμε περάσει στον πάγκο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ