aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΈβαλε δύο αυτογκόλ για να «χαλάσει» στημένο παιχνίδι και τώρα κατηγορείται ότι το έστησε!

Έβαλε δύο αυτογκόλ για να «χαλάσει» στημένο παιχνίδι και τώρα κατηγορείται ότι το έστησε!

Φοβερή ιστορία από την Γκάνα όπου ένας παίκτης αγανάκτησε με τους συμπαίκτες του που φέρονται να ήθελαν να στήσουν ένα παιχνίδι, έβαλε δύο αυτογκόλ και τώρα του απαγγέλθηκαν κατηγορίες ότι έστησε το παιχνίδι…

Το απίστευτο σκηνικό έγινε τον περασμένο Ιούλιο στον αγώνα της Ασάντι Γκολντ κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Ίντερ Αλάιζ, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Γκάνα. Πρωταγωνιστής ήταν ο Χασμίν Μούσα, ο παίκτης των φιλοξενούμενων, που όταν μπήκε ως αλλαγή τα έκανε… άνω κάτω.

Σύμφωνα με όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση για να μην βγει το στοίχημα που είχαν παίξει και οι δύο ομάδες. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και σημείωσε δύο αυτογκόλ που σπάνια συναντά κάποιος στα γήπεδα.

«Άκουσα ότι είχαν στήσει το ματς να έρθει 5-1 σε βάρος της ομάδας μου. Αποφάσισα να το χαλάσω, γιατί είμαι ενάντια στο στοίχημα. Υποσχέθηκα στον προπονητή μου ότι αν με άφηνε να μπω στο ματς ως αλλαγή, θα το χάλαγα. Το τεχνικό τιμ με επαίνεσε γι’ αυτό που το έκανα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γκάνας έκανε έρευνα και το αποτέλεσμα είναι ο Μούσα να βρεθεί κατηγορούμενος για το στήσιμο του αγώνα. Συνολικά 18 παίκτες και 6 παράγοντες θα κληθούν να απολογηθούν γι’ αυτό που συνέβη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ