aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΕτοιμάζει κίνηση-ματ με Έμερι η Παρί Σεν Ζερμέν!

Ετοιμάζει κίνηση-ματ με Έμερι η Παρί Σεν Ζερμέν!

Πρόταση στον Ουνάι Έμερι για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία κατέθεσε η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού «έφαγε πόρτα» από τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Ποια η στάση του Ισπανού τεχνικού, ποιοι οι στόχοι του συλλόγου.

Σε νέα εποχή θα μπει αυτό το καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία προετοιμάζεται για αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία και δυνατή μεταγραφική ενίσχυση με απώτερο στόχο την ευρωπαϊκή διάκριση.

Αφού δέχθηκε «άκυρο» στην προσέγγιση που έκανε στον Ντιέγκο Σιμεόνε (δεν είναι πρόθυμος να αποχωρήσει από την Ατλέτικο), ο Νασέρ αλ Κελαϊφί στράφηκε στην περίπτωση του Ουνάι Έμερι.

Άνθρωποι της Παρί επικοινώνησαν με τους εκπροσώπους του Ισπανού τεχνικού, κατέθεσαν την πρόταση τους και ο 44χρονος -που είναι αρκετά περιζήτητος- είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός προπονητής που έχει στα χέρια του προσφορά από το γαλλικό σύλλογο.

Με τον Λοράν Μπλαν να μετράει μέρες στο «Παρκ ντε Πρενς», ο Έμερι φαντάζει αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα και αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αναλάβει το φιλόδοξο πρότζεκτ της Παρί, με τον κοόυτς της Σεβίλλης να είναι πάντως και στο στόχαστρο της Μίλαν.

Όπως αναφέρουν μάλιστα ισπανικά Μέσα, ο τρεις φορές νικητής του Europa League θεωρεί πως η ομάδα του έχει πιάσει το ταβάνι της και αυτή τη στιγμή νιώθει έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην προπονητική του καριέρα, σε ομάδα που θα διεκδικήσει το Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ