aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επίσημο: Αποχωρεί ο Ιμπραχίμοβιτς

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε ότι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποχωρεί από την ομάδα στο φινάλε της σεζόν, αφού αποφάσισαν από κοινού να μην υπογράψουν νέο συμβόλαιο. Θα επιστρέψει στο σύλλογο μετά το τέλος της καριέρας του.

Τέλος εποχής για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Σουηδός επιθετικός θα αποχωρήσει στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αφού στην συνάντηση που υπήρξε με τον ατζέντη του, αποφασίστηκε από κοινού να μην υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας από το καλοκαίρι και έπειτα, όμως ο παίκτης θα επιστρέψει στο σύλλογο σε θέση μάνατζερ μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του.

Η Παρί στην ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Ζλάταν για την προσφορά του τα τέσσερα χρόνια στην ομάδα, αναφέροντας πως είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της και ότι ο ίδιος συνέβαλε τα μέγιστα για να γίνουν οι πρωτευουσιάνοι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει το σάιτ των Παριζιάνων, ο Ιμπραχίμοβιτς ψηφίστηκε τρεις φορές κορυφαίος παίκτης της Ligue 1, τονίζεται ότι θα έχει τη φιλοδοξία το ερχόμενο Σάββατο να κατακτήσει το Κύπελλο Γαλλίας και ότι έχει σκοράρει 152 γκολ σε 178 επίσημους αγώνες. Παράλληλα, η Παρί εύχεται στον Ζλάταν καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

«Ήρθα σαν βασιλιάς, φεύγω σαν θρύλος, αλλά θα επιστρέψω»

Ο ίδιος έκανε δήλωση στο σάιτ της ομάδας του και είπε: «Είμαι πολύ υπερήφανος για τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Αγάπησα κάθε μέρα που ήμουν εδώ. Η Παρί Σεν Ζερμέν έγινε ένα τεράστιο κλαμπ στον κόσμο και έπαιξα ρόλο κλειδί στο να πάει μπροστά. Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα, ώστε να ακολουθήσω ένα διαφορετικό μονοπάτι. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και όλους τους ανθρώπους στον σύλλογο. Η καρδιά μου είναι με τους φιλάθλους. Ήταν απίστευτοι από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στην Γαλλία. Ήρθα σαν ένας βασιλιάς, φεύγω σαν θρύλος, αλλά θα επιστρέψω».

Αλ-Κελαϊφί: «Πάντα θα είναι σπίτι του η Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο ισχυρός άνδρας της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, τόνισε με τη σειρά του: «Σε μόλις τέσσερα χρόνια, ο Ζλάταν συνέβαλε στην ιστορία και στην καλή φήμη της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και στην προώθηση του γαλλικού ποδοσφαίρου παγκοσμίως. Ο Ίμπρα είναι ένας εξαιρετικός άνδρας, μέσα και έξω από το γήπεδο. Με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του και χάρισμα, μπήκε στην καρδιά των φίλων της ομάδας μας και πέρα αυτής. Όλα τα τρόπαια που κατέκτησε με τον σύλλογο, τα ρεκόρ που έσπασε και τα εκπληκτικά του γκολ, θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μας. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που υποδέχτηκα τον Ίμπρα στο Παρίσι και τώρα ανυπομονώ για την προοπτική να εργαστώ ξανά μαζί του στον σύλλογο μόλις σταματήσει την καριέρα του. Πάντα θα είναι σπίτι του η Παρί Σεν Ζερμέν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ