aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επίδειξη δύναμης και 2Χ2 το Καμερούν (vid)

Το 2Χ2 στον 1ο όμιλο του Copa Africa έκανε το Καμερούν, το οποίο είναι και οικοδεσπότης της διοργάνωσης, νικώντας την Αιθιοπία (4-1), με τον χαφ του Ολυμπιακού, Πιέρ Κούντε και τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Ντεβίς Επασί να βρίσκονται στον πάγκο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το προβάδισμα με το… καλησπέρα πήρε η ομάδα της Αιθιοπίας, με τον Ντάβα Χοτέσα να ανοίγει το σκορ, μόλις στο 4ο λεπτό. Ωστόσο, η απάντηση του Καμερούν ήταν άμεση και δεν άργησε να έρθει, με τον Καρλ Τοκό Εκαμπί να ισοφαρίζει σε 1-1 τέσσερα λεπτά αργότερα (8′), με ωραία κεφαλιά από σέντρα του Κόλινς Φάι.

Το Καμερούν συνέχισε να πιέζει και σο 32ο λεπτό, το Καμερούν κατάφερε να βρει δίχτυα για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση, με τον Μουμί Νγκαμαλέ να σκοράρει, ωστόσο το τέρμα του δεν μέτρησε, καθώς υπήρχε οφσάιντ στη φάση. Η πίεση συνεχίστηκε και λίγο αργότερα ο Τοκό Εκαμπί έφτασε μια ανάσα από το να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με κεφαλιά, η οποία όμως σταμάτησε στο δοκάρι.

Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, το Καμερούν ολοκλήρωσε την ανατροπή, με τον Αμπουμπακάρ να σκοράρει με δυνατή κεφαλιά για το 2-1, ενώ και αυτό το γκολ προήλθε πάλι από σέντρα του Φάι. Ωστόσο, η ομάδα του Αντόνιο Κονσεϊσάο δεν σταμάτησε εκεί, με τον Αμπουμπακάρ να σκοράρει ξανά στο 55′, για το 3-1, σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από γύρισμα. Το τελικό τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τοκό Εκαμπί στο 67ο λεπτό με το δεύτερό του τέρμα στην αναμέτρηση, ενώ το Καμερούν είχε και άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσει και άλλο τον δείκτη του σκορ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

H βαθμολογία στον 1ο όμιλο

Vathmologia 195013

Τα στιγμιότυπα του αγώνα


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ