aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Εντυπωσιακό το Μεξικό (videos)

Εντυπωσιακή εκκίνηση στο Κόπα Αμέρικα έκανε το Μεξικό, που νίκησε 3-1 την Ουρουγουάη.  Ο Άλβαρο Περέιρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 4ο λεπτό μετά από επικίνδυνη σέντρα του Αντρές Γουαρδάδο, ενώ τα πράγματα χειροτέρεψαν για την Ουρουγουάη (που δεν είχε τον τραυματία Λουίς Σουάρες) στο 45’, όταν ο Ματίας Βεσίνο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η αριθμητική ισορροπία επανήλθε στο 72’ με την αποβολή του Γουαρδάδο και στην εξέλιξη της φάσης ο Ντιέγκο Γοδίν με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Η «Ελ Τρι» αποφάσισε να επιτεθεί και μια έξυπνη κομπίνα έφερε τον Ράφα Μάρκες με δυνατό σουτ να κάνει στο 86’ το 2-1, ενώ σε μια αντεπίθεση ο Έκτορ Ερέρα με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις το τελικό σκορ.

ΜΕΞΙΚΟ: Ταλαβέρα, Αραούγιο, Ρέγες, Λαγιούν, Μάρκες, Γουαρδάδο, Ερέρα, Κορόνα (61’ Ντουένιας), Ακίνο (55’ Λοσάνο), Ερνάντες (83’ Χιμένες).

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Α. Περέιρα, Γοδίν, Χιμένες, Μ. Περέιρα, Λοδέιρο (46’ Γκονζάλες), Αρέβαλο (84’ Ραμίρες), Βεσίνο, Σάντσες, Καβάνι, Ρολάν (60’ Ερνάντες).

Η Βενεζουέλα άρχισε με το δεξί νικώντας 1-0 τη Τζαμάικα. Το γκολ του Γιόσεφ Μαρτίνες στο 15’ έκρινε τα πάντα, αν και οι «ρέγκε μπόις»-παρά την αποβολή του Ρόντολφ Όστιν στο 23’ με απευθείας κόκκινη για σκληρό φάουλ-πίεσαν για την ισοφάριση και έχασαν πολλές ευκαιρίες.

ΤΖΑΜΑΙΚΑ: Μπλέικ, Μπινς (88’ Γουότσον), Μαριάπα, Τέιλορ, Κέμαρ (40’ Λόρενς), ΜακΛίρι, Μάικλ (77’ Χέκτορ), Όστιν, ΜακΆναφ, Μπαρνς, Ντόναλντσον.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Ερνάντες, Ροζάλες, Άνχελ, Βισκαρόντο, Φέλτσερ, Ρινκόν, Φιγκέρα, Σέγιας (86’ Οτέρο), Μαρτίνες (77’ Ανταλμπέρτο), Ροντόν, Γκέρα (91’ Γκονζάλες).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Tζαμάικα-Βενεζουέλα 0-1

Μεξικό-Ουρουγουάη 3-1

Ουρουγουάη-Βενεζουέλα (10/6)

Μεξικό-Τζαμάικα (10/6)

Μεξικό-Βενεζουέλα (14/6)

Ουρουγουάη-Τζαμάικα (14/6)

Βαθμολογία 3ου ομίλου

  1. Μεξικό 3 3-1
  2. Βενεζουέλα 3 1-0
  3. Τζαμάικα 0 0-1
  4. Ουρουγουάη 0 1-3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ