aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένα «καυτό» τριήμερο γεμάτο τελικούς!

Ένα τριήμερο γεμάτο από σπουδαίους τελικούς αρχίζει από σήμερα και θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή (20/5-22/5) σε διάφορα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Πρόκειται για τρεις μέρες κατά τις οποίες θα κριθούν κατακτήσεις κυπέλλου σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία Σκωτία και Ουκρανία.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συνολικά εννέα παιχνίδια «φωτιά». Διαβάστε πιο κάτω αναλυτικά το πρόγραμμα.

Απόψε, για ορεκτικό του τριημέρου, η Μαρίτιμο θα αναμετρηθεί απόψε στις 21:45 με την Μπενφίκα για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, ενώ το κυρίως πιάτο του μενού των τελικών, θα σερβιριστεί αύριο Σάββατο 21 Μαΐου.

Η αρχή αύριο θα γίνει στις 17:00 με το σκωτσέζικο κύπελλο ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Χιμπέρνιαν, ενώ στην Ουκρανία την ίδια μέρα και ώρα θα «κονταροχτυπηθούν» Ζόρια και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Από εκεί και πέρα, το κύπελλο Αγγλίας θα διεκδικήσουν επίσης αύριο στις 19:30 η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και η Κρίσταλ Πάλας, ενώ στις 21:00 θα διεξαχθεί σπουδαίο ματς στη Γερμανία ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ, για τα μάτια του κυπέλλου της χώρας.

Για τους λάτρεις του ιταλικού ποδοσφαίρου, αύριο στις 21:45 θα αναμετρηθούν Μίλαν – Γιουβέντους για το κύπελλο Ιταλίας, ενώ ένα τέταρτο αργότερα, στην Γαλλία θα αρχίζει ο τελικός ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέϊγ.

Η αυλαία του τριημέρου των τελικών, πέφτει την Κυριακή 22 Μαΐου στις 19:15 με τον τελικό κυπέλλου στην Πορτογαλία με το ματς Μπράγκα – Πόρτο και στην Ισπανία στις 22:30 με την αναμέτρηση Μπαρσελόνα – Σεβίλλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ