aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Εκδίκηση Αργεντινής, και χωρίς Μέσι! (video)

Μια πρώτη ρεβάνς για την ήττα της στα πέναλτι στον περσινό τελικό πήρε η Αργεντινή νικώντας 2-1 τη Χιλή στη Σάντα Κλάρα και την πρεμιέρα της στο επετειακό Κόπα Αμέρικα. Μάλιστα η ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο τα κατάφερε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έμεινε στον πάγκο για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια και δεν πέρασε ούτε ως αλλαγή.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία άνοιξε το σκορ στο 51′ από ασίστ του Έβερ Μπανέγα και ανταπέδωσε το… κέρασμα οκτώ λεπτά μετά για την Αργεντινή, που στο 3′ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Νικολάς Γκαϊτάν. Η κάτοχος του τίτλου, που είδε τον Σέρχιο Ρομέρο να σταματά δις τον Αλέξις Σάντσες στο πρώτο ημίχρονο, μείωσε με κεφαλιά του Χοσέ Φουενσαλίδα στο φινάλε των καθυστερήσεων.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Μερκάδο, Οταμένδι, Φούνες Μόρι, Ρόχο, Αουγούστο, Μασεράνο, Μπανέγα, Γκαϊτάν (87’ Κρανεβίτερ), Ντι Μαρία (80’ Λαμέλα), Ιγκουαΐν (74’ Αγουέρο).

ΧΙΛΗ: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Χάρα, Μένα (54’ Ορεγιάνα), Βιδάλ, Ντίας, Αρανγκίς (82’ Φουενσαλίδα), Αλέξις, Μποσεζούρ, Βάργκας (68’ Πινίγια).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ