aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δουλεύει σαν… ελβετικό ρολόι! (video)

Η Ελβετία ετοιμάζει βαλίτσες για Ρωσία, αφού με το 2-0 επί των Φερόε διατήρησε το απόλυτο σε νίκες στην προκριματική φάση.

Συνεχίζει την άπταιστη διαδρομή της στην προκριματική φάση η Ελβετία, που δουλεύει σαν… ελβετικό ρολόι σε αυτή την προκριματική φάση. Η ομάδα του Ίλια Πέτκοβιτς έκανε το 4Χ4 απέναντι στα Φερόε και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Το γκολ του Ντερντιγιόκ (27’, 1-0) διευκόλυνε τα πράγματα για την Ελβετία, που κυριάρχησε σε όλη την αναμέτρηση και βρήκε το γκολ που κλείδωσε το ματς από τον προωθημένο Λιχτστάινερ λίγο πριν το τέλος (84’, 2-0).

Την ίδια ώρα η Ουγγαρία είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ανδόρα. Οι Μαγυάροι ζορίστηκαν μόνο για μισή ώρα απέναντι στον αδύναμο αντίπαλο τους. Το γκολ του Γκέρα (34’) έδιωξε το όποιο άγχος για την Ουγγαρία που έκανε επίδειξη δύναμης και με τέρματα από Λανγκ (43’), Γκιούρσκο (73’) και Σάλαϊ (88’) έφτασε στο ευρύ 4-0.

https://streamable.com/lg5i

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ