aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΔίνουν ένα… σκασμό λεφτά για πρώην «Παραλιμνίτη»!

Δίνουν ένα… σκασμό λεφτά για πρώην «Παραλιμνίτη»!

Ο μεγαλύτερος γιος του νυν βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντουλάχ, είναι ο Πρίγκιπας Καλίντ μπιν Αμπντουλάχ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ. Τι μας ενδιαφέρει; Είναι ιδιοκτήτης της Αλ Αχλί και σύμφωνα με αραβικά ΜΜΕ, προσέφερε το ποσό των 5.950.000 ευρώ για τον Λεονάρντο ντα Σίλβα Σόουζα! Σας λέει κάτι το όνομα; Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό ο οποίος αγωνίστηκε στο Παραλίμνι το πρώτο μισό της σεζόν 2012-13.

Η περίοδος των μετεγγραφών στη Σαουδική Αραβία ολοκληρώνεται στις 12 Σεπτεμβρίου, άρα υπάρχει χρόνος για την Παρτίζαν Βελιγραδίου στην οποία ανήκει, να τον κρατήσει για τα ματς με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ η καταληκτική ημερομηνία για να δηλωθεί ένας παίκτης στην Ασιατική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, είναι η 6η Αυγούστου.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, ο Λεονάρντο προλαβαίνει να παίξει και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό (γ’ προκριματικός Τσάμπιονς Λιγκ) και μετά να φύγει αν το θελήσει, που μάλλον αυτό θέλει να κάνει. Ο 25χρονος άσος μετά την Ένωση αγωνίστηκε για έξι μήνες (2012-13) στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ και ακολούθως έπαιξε με μεγάλη επιτυχία στην Γκαμπάλα του Αζερμπαϊτζάν και στην ρωσική Ανζί Μακχάτσκαλα. Επίσης, στην Παρτίζαν όπου ανήκει από το καλοκαίρι του 2016, μέχρι στιγμής συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες της σερβικής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ