aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΔήλωση… έπος από προπονήτρια: «Διαλέγω παίκτες βάσει μεγέθους του πέους»

Δήλωση… έπος από προπονήτρια: «Διαλέγω παίκτες βάσει μεγέθους του πέους»

Όλα τα έχουμε δει στον κόσμο του ποδοσφαίρου αλλά αυτό ήταν από τα… άγραφα. Γυναίκα προπονήτρια ανδρικής ομάδας, δήλωσε πως διαλέγει τους παίκτες της με βάση το μέγεθος του πέους τους!

Ο λόγος για την Ίμκε Βάμπενχοστ, που το 2018 έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που προσλήφθηκε από ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου στη Γερμανία και συγκεκριμένα από την Κλόπενμπουργκ.

Η 30χρονη προπονήτρια έκτοτε έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις, όμως, στην τελευταία από αυτές προσπάθησαν να την… παγιδεύσουν με μια πονηρή ερώτηση. Η Βάμπενχοστ ρωτήθηκε αν πριν μπει στα αποδυτήρια ζητάει από τους παίκτες της να φορέσουν τα σορτσάκια τους και η απάντηση που έδωσε ήταν… αφοπλιστική!

«Φυσικά και όχι. Είμαι επαγγελματίας. Διαλέγω παίκτες ανάλογα με το μέγεθος του πέους τους», είπε με αποτέλεσμα η δήλωση να κάνει τον γύρο της Ευρώπης…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ