aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑCopa Libertadores: Προβληματισμός και ανησυχία σε Conmebol και Ουρουγουάη για τον τελικό

Copa Libertadores: Προβληματισμός και ανησυχία σε Conmebol και Ουρουγουάη για τον τελικό

Προβληματισμός σε Conmebol και Ουρουγουάη, για τον τελικό του Copa Libertadores, ανάμεσα στην Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα και τη Φλαμένγκο, που είναι προγραμματισμένος για τις 27 Νοεμβρίου στο Μοντεβιδέο. Η ασφάλεια είναι μία από τις πτυχές που ανησυχούν περισσότερο τις αρχές της Ουρουγουάης, ειδικά μετά την ανταλλαγή εμπρηστικών μηνυμάτων μεταξύ των οπαδών των δύο συλλόγων, οι οποίοι μάλιστα φέρονται να έχουν δώσει «ραντεβού» στο Μοντεβιδέο.

Για το λόγο αυτό, και όπως αναφέρει η Conmebol, οι εκπρόσωποι των συλλόγων υπέγραψαν «δέσμευση να προωθήσουν εκστρατείες κατά της βίας στους οπαδούς τους και το “fair play”, εντός και εκτός γηπέδου». Επιπλέον, η Conmebol εξήγησε ότι υπάρχει «στενή συνεργασία με την αστυνομία της χώρας υποδοχής και με την αστυνομία της Βραζιλίας» για «αποτροπή και αποφυγή επεισοδίων ή προβλημάτων ασφαλείας».

Χθες επίσης, η εθνική γραμματεία Αθλητισμού της Ουρουγουάης ανακοίνωσε ότι τα αθλήματα που ασκούνται σε εξωτερικούς χώρους στη χώρα μπορεί να έχουν έως και το 75% της χωρητικότητας κάθε σταδίου.

Να σημειωθεί ότι στο στάδιο Centenario, εκτός από τον τελικό του Copa Libertadores, θα γίνει και εκείνος του Copa Sudamericana, όπου θα παίξουν οι -επίσης βραζιλιάνικες- Ατλέτικο Παραναένσε και Μπραγκαντίνο, στις 20 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, στις 21 Νοεμβρίου στο Gran Parque Central Stadium, επίσης στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, θα διεξαχθεί ο τελικός του Libertadores των γυναικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ